Ηλιουπόλεως 58 & Αιθαλίδου 16 (Kτίριο Α) Αιθαλίδου 11 (Κτίριο Β)
Νέος Κόσμος (πλησίον μετρό Αγ. Ιωάννης)
Τηλ. 2109022111 & 2109012112 email: dimiourgia@p3p.gr

Θεατρικό εργαστήρι

"Εν αρχή..."

Ρηγοπούλου Ζωή

 

Ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα.Απόφοιτος της δραματικής σχολής του Πέλου Κατσέλη. Πτυχιούχος του τμήματος πολιτικών επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Πτυχίο διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας. Μεταφράστρια θεατρικών καί κινηματογραφικών έργων.Παραγωγός μουσικών εκπομπών στο ραδιόφωνο επί σειρά ετών.Για τρία χρόνια παρουσιάστρια καί γενική υπεύθυνη της τηλεοπτικής εκπομπής για το θέατρο” Στάσιμον”, στο SEVEN X.Έχει διδάξει Υποκριτική στην Δραματική σχολή ΚΕΑ, στον Πειραικό Σύνδεσμο και τώρα στην Δραματική σχολή ΜΕΛΙΣΣΑ της Έλντας Πανοπούλου.Στο θέατρο εργάστηκε με τον θίασο Αναλυτή-Ρηγόπουλου στoν “Κύκλο” του Σώμερσετ Μώμ, στο “Λεωφορείο ο πόθος” του Τέννεση Ουίλιαμς, στο “Ο επιθεωρητής έρχεται” του Τζών Πρίσλευ, στον “Γυάλινο κόσμο” του Τέννεση Ουίλιαμς κ. α.Mε το «Απλό Θέατρο» με τον Αντώνη Αντύπα καί τον Χρήστο Πολίτη στα «Λάθη μιάς νύχτας” του Ολιβερ Γκόλντσμιθ.Με τον Αλέκο Αλεξανδράκη καί την Νόνικα Γαληνέα στο“Μεγάλο ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτα” του Ευγένιου Ο Νηλ.Με τον Λάκη Λαζόπουλο στην επιθεώρηση “Τί είδε ο Γιαπωνέζος”. Με τον θίασο Μόρτζου-Βιδάλη στον “Εμπορο της Βενετίας” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Με τον θίασο του Πέτρου Φιλιππίδη στο « Ψέμμα στο ψέμμα».Με το ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Σπύρου Ευαγγελάτου στην “Ιφιγένεια εν Ληξουρίω”, στον “Ερωτόκριτο”(Ηρώδειο 1980), στους “Επιτρέποντες”, στον “Δαβίδ”, στον “Γουανάκο”, στον “Φορτουνάτο”, στην “Νέαιρα”, στην “Ειρήνη”,στις “Ευμενίδες”, στο “Όπως σας αρέσει”, στο “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε”, στο “Αστραπές χωρίς βροντή” , στον “Φάουστ”και στο «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι».Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στις σειρές : Στραβά κι ανάποδα,Μικρές Αμαρτίες, Τρίτο Στεφάνι, Η απλή μέθοδος των τριών, Η ώρα η καλή, 7 θανάσιμες πεθερές κ.α. Παίζει και επιμελείται μεταγλωττισμένες σειρές για παιδιά και για ενήλικες.

 

Θεατρική ομάδα

Τη θεατρική ομάδα θα στελεχώσει ένας βασικός πυρήνας ερασιτεχνών ηθοποιών που μέσα από έρευνα , ανάλυση, άσκηση σωματική και φωνητική θα προσεγγίσει την αλήθεια των θεατρικών κειμένων.Στόχος θα είναι ,μέσα από την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου του καθένα και λειτουργώντας ψυχοθεραπευτικά, να αποβάλλουμε
το στρες τη καθημερινότητας, να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να δημιουργήσουμε μία θεατρική παράσταση που θα παρουσιάζουμε
σε κεντρικό θέατρο ή ακόμα και να διαγωνιστούμε σε φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου.

Νέα

Η Φετινή παράσταση της σχολής θα διεξαχθεί στο κινηματοθέατρο "Τριανόν" στις 25 Ιουνίου 2012

Επικοινωνία

Ηλιουπόλεως 58 & Αιθαλίδου 16 (Κτίριο Α)

Αιθαλίδου 11 (Κτίριο Β)

Νέος Κόσμος (πλησίον στάσης μετρό Αγ. Ιωάννης)

Τ.Κ. 11631 Τηλέφωνα : 2109022111 & 210901211

email: dimiourgia@p3p.gr

Ωδείο Μουσική Δημιουργία Αθηνών

Το ωδείο μουσική δημιουργία είναι αναγνωρισμένο από το κράτος από το 1995.Διδάσκονται όλα τα μουσικά όργανα, ανώτερα θεωρητικά και τραγούδι κλασικό και μοντέρνο. Εδώ λειτουργεί προπαρασκευαστικό τμήμα ... (για περισσότερα πατήστε εδώ)

Σχολή χορού Μουσική Δημιουργία Αθηνών

Η σχολή χορού μουσική δημιουργία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2001. Εδώ λειτουργούν τμήματα όλων των ηλικιών. Διδάσκουν χορευτές και χορογράφοι με μεγάλη εμπειρία οι οποίοι ετοιμάζουν τους μαθητές κάθε χρόνο... (για περισσότερα πατήστε εδώ)

Θεατρικό εργαστήρι "Εν αρχή..."

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο facebook