Μαθήματα

Τα μαθήματα είναι δίωρα (2 ώρες την εβδομάδα) και το κόστος ετησίως είναι 380 ευρώ και μπορείτε να το καταβάλεται σε 2 ισόποσες δόσεις των 190 Ευρώ τους 2 πρώτους μήνες.

 

Υποκριτική: Στην υποκριτική θα αναγνωρίσουμε χαρακτήρες επισημαίνοντας τις ιδιαιτερότητές τους και ερμηνεύοντας τους σκηνικά. Θα κάνουμε ασκήσεις σωματικής δυναμικής με στόχο τον έλεγχο της κίνησης και της έκφρασης του σώματος σε συνδυασμό με τον ορθό λόγο,που θα οδηγήσουν στην κατανόηση του κειμένου και στην συνέχεια των χαρακτήρων που θα μας απασχολήσουν. Τα μαθήματα γίνονται ομαδικά ή ατομικά.

Αυτοσχεδιασμός: στον αυτοσχεδιασμό θα αφήσουμε το ένστικτο και τη φαντασία να συνεργαστούν με τη γνώση και την έκφραση.Η κίνηση , ο χορός και ο λόγος θα συνυπάρξουν για να αναγνωριστούν και να λειτουργήσουν μέσω σωματικών και συναισθηματικών μηχανισμών η ελευθερία και τα εκφραστικά μας μέσα, και να τονωθεί η αυτοπεποίθηση της σκηνικής έκθεσης. Χορός,κινησιολογία,ρυθμός Στο μάθημα της κινησιολογίας θα ανακαλύψουμε τις άπειρες κινητικές ικανότητες που διαθέτουμε. Συγχρόνως θα εξερευνήσουμε τις δυνατότητες του σώματός μας ως εκφραστικού μέσου. Τέλος, θα επιτυχούμε μέσα από αναζήτηση την εξοικείωση με τον εαυτό μας ως ολότητα, αποτελούμενη από ψυχή και σώμα.

Τραγούδι-musical: Στο μάθημα του μουσικού θεάτρου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να εκπαιδευτούμε στα μεγαλύτερα musicals όλων των εποχών. Το μάθημα γίνεται ομαδικά σε ενα κλίμα που προωθεί τη συνεργασία και μετατρέπει σε διασκέδαση μια από τις πιο απαιτητικές και πιο ολοκληρωμένες μορφές θεάτρου. Είναι απαραίτητο για κάθε νέο ηθοποιό αλλά και για οποιονδήποτε αναζητά τρόπους να περάσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του και να ψυχαγωγηθεί.

Αγωγή του λόγου: Στην αγωγή του λόγου, με ειδικές ασκήσεις του σώματος και της αναπνοής, θα βελτιωθεί η εκφορά του λόγου, θα απομακρυνθούν τα λάθη της άρθρωσης και με τις τεχνικές που θα ακολουθηθούν θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση στην σκηνική έκθεση και ο θεατρικός λόγος θα γίνει σαφής και καθαρός. Θεατρικό παιχνίδι Στο θεατρικό παιχνίδι , με ποικίλους τρόπους , τεχνικές και σκηνικά ερεθίσματα, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τη σκηνική τους έκφραση και φαντασία.

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com